keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Tättärää




Taas aika turha kuva, jouluaatton muute otettu :-D

HOHOh, onpa taas ollut päivä! Vaikken siitä haluu puhuu sen enempää, ei mitää parhaimmistoo : )

Värjäsin hiuksetki taas just vähä aika sitte punaseks, ny o taas sellane ihana hehkuva kirkas väri. Mut eipä sekään kuin viikon pysy haalistumatta..

Ärsyttää muute julmetusti sitte jotkut ihmiset ketkä puhuu/levittää paskaa, hohoh hui.

Oon ain ajatellu että ihmiset ketkä on kokenu nuoren kovia, sillai et se on vaikuttanu pitkälle sen elämään ja luonteenpiirteisiinkin, on yleensä kasvaessaa vanhemmaks ni aika vahvoi henkisesti ja muutenki semmossii syvällisemmän mielen omaavia ja pohtivaisempia yms..
Tai ainaki must tuntuu silt et sellaset ihmiset ketkä saivat kaiken ihan jo pyytämättä, eivät arvosta mitään muuta kuin jotain merkkivaatteit, kalliit meikkei/hajuvesii ymym. tollasta.

Ensinnäkin kouluruoka on yks asia mikä ihmetyttää hyvin suuresti.
Koska itse olen ainakin kiitollinen ilmaisesta ruuasta mikä koulussa tarjotaan.
Se on perushyvää kotiruokaa ja aina saa mahansa täyteen :)
Joskus toki on pahoja ruokia mutta ne ovat niitä mistä en vain henkilökohtaisesti itse pidä. Ärsyttää kun koko ajan siitä koulussa kuulee kuinka kamalaa ja pahaa kouluruoka on.. huhhuh. Olisivat iloisia siitä että ylipäätään on ruokaa ja vieläpä ilmaista. Mutta taas tuntuu että nämä valittajat ovat jotain rikkaita pentuja jotka ovat tottuneet joka päiväiseen herkkuateriaan kotona. No enpä voi sanoa mitään varmaksi :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti