tiistai 15. helmikuuta 2011

Ulkona paistaa kauneus

Ensinnäkin, todella hyvää Tiistaita ihmiset! Ei voi olla olematta hyvällä tuulella koska ulkonakin on noin ihanan pureva ja kaunis pakkassää
Aamulla kun tossa kadun varressa bussia venailin tiesin että nyt täällä on niinku aika kova pakkane päällä mutta torille saavuttuani, hämmästyin kummallisesti kun lukema näytti -29 astetta! Se oli jo liikaa.
Mutta kuka voisikaan väittää vastaan että ulkona on erittäin kaunis sää. Aurinko nousi jo kahdeksan maissa aamulla ja laskeutuu vasta illalla. Niinkuin pitääkin. Ja maa on valkoinen kuin taivaan pilvet. Ja mun ajatuksen on ollut ihan pilvissä ja koko päivä on ollu ihanan pirtsakka varmasti johtuen vain tosta ilmasta. Ei ulos voi mennä mököttää ainakaan.. Vaikka kyllä siellä käet jäätyyyy ja korvat! 


Eikä maankamara enää  pitäis aurinkoo salassa.
Päivä on nuori - Raappana

IHANA 


Kotikadultani, asun toisessa talossa vasemmalla. Monta päivää jo tehny mieli ottaa täst tiest kuva ku on vaa nii näti näköne ja tänää mä sen nappasin! Kuvana tämä ei ole mikään ihmeellinenkään ilmestys mutta kuvittele käveleväsi tuolla tiellä, hiljaisuuden ja valkeuden keskellä. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti