keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Things are going fine today

Oikein hyvää keskiviikkopäivää kaikille! 
Olen ollut nyt perjanatista asti kipeä, kuumetta ja nenä tukossa kuin lavuaarin viemäri! Mutta tänään aamulla heräsin jo 9 aikaan aamulla (ennätys totisesti). Kaikki muutkin talossa olivat jo jalkeilla ja siivoilemassa tätä huushollia. No jotenkin sitten inspiroiduin siitä itsekin siivoamaan oman murjuni ja ja käymään suihkusa jne. Siivosin vaatekaappini perusteellisesti ja on todellakin ihana fiilis kun mitään ylimäärästä rojua tai likaista pyykkkiä ei loju missään. :)
Kello on vasta yksi ja kaikki perus aamutoimet on hoidettu. Kuinka ihanaa. Yleensä joskus 5 aikaan päivästä alan olemaan tälläisessä kuosissa. Joten tänään on selvästi hyvä päivä.
Ulkonakin ihanan valoisaa ja valkoista ja hyvä musiikki kuuluu tietenkin tähän fiilikseen.




Viimeviikonlopun kuvii. Hauska sattuma tosiaan Safirin kans kävi kuten kuvista ehkä näkyy että huivit ja paidat on ristiin samaa värii.
Kun katottii pelilistä ni alettii vaan nauraa ku näytettii iha joltai "kaksosilta".
Eihän meissä mitään konkreettista samaa näköä ole todellakaan vaiks yks mimmi kyllä tuli kysyyn kerran meiltä että ollaanko me identtisiä kaksosia? Se oli kyllä pienimuotoinen yllätys!

2 kommenttia:

  1. ahahha läppä en ees muistanu tätä tai mtn paita tsydeemii. täs näi selaile su kirjotuksias ;) näde oot kuvissas äinäki <3 tulee ihan ikävä aina ku näit mee juamareissui näkee perkele :(

    VastaaPoista
  2. hahahahahhahah :DDDDDDD jeap jeap ;) :D

    VastaaPoista