maanantai 20. helmikuuta 2012

No broken harmonies but I've lost my way, she had rainbow eyes

Hyvää iltaa! Tänäään ollu ihan laiskapaska päivä, näin suoraan sanottuna. Maannu vaan ja kattonu leffaa, jota saattanen suositella nyt kaikille leffojen kavereille. Ah Russell Crowe, will u marry me? ;) Leffan nimi on State of play. Pidin kovasti, jännittävä ja aivot sai raksuttaa taas ku koitti pysyä salapoliisi toimittajien mysteerissä mukana mutta joo, en ois arvellu tollasta loppua leffalle mikä siinä sitten oli...
 Tänää ois sit viel vuorossa 3 muskettisoturia (2011) ja Kate Hudsonin tähdittämä Almost Famous.
Hah katson yleeensä leffoja sillä perusteella kuka näyttelee. Vaikka olisi kuinka paska leffa kyseessä.. Eli siis no joo, toi Melkein julkkis-leffa saattaa olla huono komedia blääblää mutta me likes kate veri mats. Kuten myös Russellista, ja siks löysinki ton leffan sieltä sen elokuvahistoriasta.
Voevoevoe. Mutta joo.
 Oon ottanut nyt hiihtoloman tavoitteeksi nämä kolme asiaa:
1. Kirjojen lukeminen
2. Leffojen katselu
3. Lenkkeily & siivous

Rakastan lukemista, mutta olen laiska! Sain silti mun luokkafrendsulta Monicalta lainaks hywän kirjan, Nukkelapsi ja oon jo päässyt sivulle 43. Shame on me. Sitte ois pari kirjaa tossa lukulistalla. Kuhan nyt kirjastoon raahaudun.
Sitten elokuvat on kans yks mist tykkään. Harmittaa vaan ku ei aina tuu löydettyy jotain kivoja, jännittäviä, hyviä leffoja, eli jos tiedätty esim jotai kivaa trilleriä yms, suositelkaapa minulle!
Ja joo oon ny täs about 2 kk käyny säännöllisesti lenkillä almost joka päivä. Monican kanssa. Mut oon nii leväperse että yksin tulee harvon raahauduttua mut olin mä tos hetki sit 4 km juoksulenkil yksi. Mitä mä ny sit paskakuntosena jaksoin juosta :D hahahaaaaa! Joo mut nyt kyl täytyy toteuttaa noi kolme tavoitetta tai muuten oon hyvin pettynyt itseeni ja olen virallisesti laiska ja saamaton ihminen. 
No oikeastaan toi lenkkeily on tehny tän päivän tehtävänsä sillä tulin just tuolta mettästä. Piti kaverin kans vaa lähtee kävelyl mut innostuttii tekee lumiukko, josta tulikin ihan helvetin iso karhu.. Ja sit me päädyttiin tekee yks vitu muodokas nainen ja lumikyrsä. Hahahha, harmi sinänsä ettei ollu kameraa mukan, oli sen verra epic olo kun niiitä sielä lumes veisteli... Huomen lenkkeilijät saattaa kyl hämmästyy ku siel o iso tissine/perseine ämmä keskel aukeet + kyrpä +  iso karhu :DDDDD Hohohoo väsynyttä porukkaa liikenteessä. Ei menny ku 2,5 h :D

14 kommenttia:

  1. Tuo eka kuva on mielettömän ihana susta! Ja tuo tukka on aivan ihana. ^_^

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sulla :) oot tosi kaunis!


    www.littledragonfliess.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. En pääse ikinä yli tästä rakkaudesta hiuksiasi kohtaan!

    VastaaPoista
  4. sun hiukset on aivan yli ihanat ! :o :D

    VastaaPoista
  5. Sulla on aivan mahtavan ihanat silmät!

    VastaaPoista
  6. ootpa kaunis !!

    http://a-nnan.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Eihhh.. D: Heti tuli aivan järkyttävä kateuden puuska sun hiuksia kohtaan! Upean väriset ja ihanan pituiset ♥ Love.

    http://noturningleft.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. ihanat hiukset! :)

    http://thisdestinyy.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. HIUKSET ♥__♥ taisin just rakastuu sun hiuksiin! ihan _mahottoman_ ihanat!

    http://twoandahalfreasons.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Ihana huulipuna :)

    http://aurinkosateenjalkeen.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. siskoseeeeeeeein, kerro mistä toi kirja kertoo`?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eityisopettaja Torey Haydenin uusi oppilas on lähes puhumaton. Tyttö reagoi vain jos joku uhkaa tai ärsyttää häntä, ja silloinkin silmittömin raivokohtauksin. Ensivaikutelma on, että Venus on kuuro. Vierailu tytön kotona kuitenkin paljastaa, että syynä oireiluun eivät ole neurologiset syyt, vaan hurjat elinolot. Alkoholistiäidin ja rikoksista tuomitun isäpuolen lisäksi Torey löytää kurjasta asuntovaunusta joukon sisarksia. Myös hätkähdyttävä totuus Downin syndroomaa sairastavasta Wanda-sisaresta selittää osaltaan Venuksen käytöstä. Torey alkaa tavata oppilastaan kahden kesken päivittäin. Tie luottamusken syntymiseen on pitkä mutta palkitseva.
      Nukkelapsen koskettava tositarina osoittaa, että turvallisen aikuisen avulla alspen on mahdollista selvitä rankoistakin koettelemukista.

      Poista
  12. Otin takakannesta. Tolla Toreylla on muitakin tositarina kirjoja lapsista.

    VastaaPoista