keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kurkkua kuivaa mut ei kauaa, sano Erkki ja kapakkaan läks.

Oon ollu ihan hirveesti vaan liikenteessä nyt tän viikon ja edellisviikon. Päiväkodista suoraan kavereille ja kotii vaan huilimaan jos sitäkään. Et joo blogihiljais-elo on tosi kausiluontoista.
Sabriinan kanssa ollaan oikeen nörttäilty kun ladattiin koneel pari ohjelmaa ja latailtii pari elokuvaa ihan random mitkä sit tsekattii, tos joku ilta just  itseasias yks leffa.
Ekaks katottii joku kauhuelokuva mis oli se muija siitä Twilight:ista. Se oli ihan katottava mut ei mikään hyvä. Sit ihanan Sandra Bullockin tähdittämä The Premonotion, tosi hyvä leffa taas pitkästä aikaa! Ihanaihanaihana. Elokuva jonka aikana minä ja Sabriina kilpailtiin kyynelten vuodatuksessa. Mul itseasias heräs nii tunteet pintää et kyyneleit vierähti mut Sabriina vaan vetisteli
  Käytii viimeviikolla Sabi kans mee mummulas ku mee äiti oli siel ja se piti hoitaa yks juttu mun kans ja mee mummu o kyl iha paras tyyppi. En oo lähivuosina ollu paljoa sen kans jutuissa mut joo se o ihana ja Sabriina sano samaa. Iha erillaine mitä vois mummoist kuvitella yleensäkin. Ei sellane perusmummu siis, paitti silt ostin et ain se tyrkyttää kaikkii herkkui. Määki päädyin lähtee sit sieltä kokis-pullon kera :--DD Vaik en ois tarvinnu mitään. Sabriina tuli siit meil yöks ja  illal katsottiin Hangover 2. Tosi hauska taas jälleen, sama kaava jatkui kun 1. ja se siin oliki just parasta. Rakastan sitä läskiihöppänää Alania. Hahaha :DDD
Viimeviikoloppu oli suhtkoht ikimuistoinen sinänsä etten muista ees paljon kaikkea. Keikoilla kävin Pe ja La. Tää viikko menny sika nopeesti ja huomisen jälkee taas viikonloppu! Kohta työssäoppiminenki loppuu ja varmaan tulee kauhee ikävä sinne.


  Fuuuuk nothing much to say, bitches.

4 kommenttia:

  1. suositteleks kattoon sen kauhean kankkusen 2?

    VastaaPoista
  2. punanen on kyl ihan sun väri! :D
    sun tausta on mun makuu vähän tylsä.. mut toisaalta mä oonki semmoi joka tyksii väriloistosta :P

    VastaaPoista