keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kuuletko hiljaisena suuren valtameren pauhun?

Muhun on mennyt hulluus. Kuuntelen vain koko ajan Leevi & The Leavings:ia, kotona kasetilta, mutsin levyjä, iiiiiihkhkhk. No minkäs sille voi jos hywää musiikkia bändillä liiakseen. Niiiiin paljon hywiä biisuja, et vaikee sanoo tiettyä parasta. Mut ne "suosituimmat" on aika ärsyttävän kuunneltuja..


Noh noh! Hyvää uutta vuotta kaikille untuvikoille! Oli kyl tosi jees uv itsellä. Olin Sabin kans kattoos isäpuolen bändin keikkaa Siikaisissa, perämettässä. Real Tune bändi on vitun jees, voi muuta sanoo. ;)
Mentii keikkapaikalle isäpuolen kans ni oltiin että voi veljet. Sähköpylväät, tai mitkä lie, oli kaatunu ja sähköjohdot sun muut ihan vituilleen ja koko paikassa ei ollu minkää näkösiä sähköjä ja sit luulin et nyt meni vituiks, mut ku astuttii sisää Ravintolaa ni valot meni päälle. Magic. :-0 Muutenkin siellä päin oli ollut noitten "myrskyjen" takia 4 päivää sähköt poikki.


Safirin luona käyny kaffeella ja tällästä näääin. Koulussakin ollu. Oli todella uuvuttava päivä, viimeiset tunnit liikuntaa, pelattiin pinginstä, mikä oli jeees, mut toi ulkoilma ei ole jees, iha kakka pylly kävellä tos lumipyrys mihkää..
Oon aina vihannut koululiikuntaa, mut nyt ammattikoulus on iha jees. Varmaa ton mee luokkahengen takia + helveti rento ope. En silti voi sietää mitäään kilpailuhenkisiä juttuja. No en tiedä muista mutta mua on jo ala-asteelta asti vituttanut ihmiset ketkä pelaavat jotain sählyä tai koripalloa tms, ihan täysillä, haukkuu joukkue kaverinsa koska he "pilaavat" pelin, jos eivät osaa pelata yhtä hyvin kuin joku maailman paras ja kilpailuhenkisin ihminen. Ähhhhh vituttaa oikeen kun muistelee those aaaaaaaassssholeeeees. :---)


Tarkoitan ihan yleisesti kun olen huomannut tilanteita missä on joku todella kilpailuhenkinen ihminen, (voitto on maailman tärkein asia ja häviö tietää suuripiirtein kuolemaa) haukkuu samassa joukkueessa olevan ihmisen (ovat kavereita tai eivät) pystyyn maailman paskimmaksi ihmiseksi ja vetäää helvetinmosiet herneet nokkaansa. Opettajatkaan ei puutu tälläisiin tilanteisiiin ja minä olen aina ahdistunut aiwan hirveästi, sellaisesta käytöksestä, jotain tosi psykologisia juttuja, joita en jaksa suuremmin pohtia, mutta joukkue-pelit ovat perseeestä, sano kuka mitä tahtoo. Liikunta on muuten tosi jees, kaikki uinti, luistelut yms, mut joo peruskoululiikunnat ovat sitten omaa luokkaansa. Meil oli kyl ihan kiva opettaja ylä-asteella liikunnassa, jota kaikki vihasivat, mut ainaki meil oli aina tosi henkevät keskustelut. :)
Ja kouluruokaa on ollut ikävä, syökää hyvät ihmiset sitä, kun ilmatteeks saatte. En tiedä mistä muualta saisi yhtä hyvää ja ilmaista sapuskaa.

5 kommenttia:

  1. kivan olonen blogi!:)

    käyppä kurkkaas->http://jayhooo.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hihi, Leevi & the Leavings:ia on välillä kyllä huippu kuunnella! :) Tykkään hirmusesti sun hiusten väristä, ihana")

    aranciata-bu.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Täytyypi tulla sanomaan, että sulla on todella kiva tyyli! Tykkään. Olen kade noista punaisista hiuksista, mun päässä kun punainen ei pysy paria pesua kauempaa.

    Ja Leevi & The Leavings uppoaa täälläkin :)

    VastaaPoista
  4. Oi että sulle sopii niin täydellisesti toi punanen tukka! ja ihanaa että käytät punasta huulipunaa :-) oot nätti noin!

    http://twoandahalfreasons.blogspot.com/

    VastaaPoista