torstai 11. elokuuta 2011

Vastauksia kysymyksiinnee

Lempiblogit?
- Tykkään kaikista blogeista mitä luen mutta tässä nyt ihan mielekiintosia mm. Jannalla on asiaa, White Trash Disease, Thelman blogi .
Mihin kouluun meet syksyl? 
- Menen ammattikouluun, lähihoitaja puolelle. Ja tiedettäköön että kyseinen ammattikiehtoo minua niin paljon kuin vanhukset voivat nyt kiehtoa! Eli mul on ny ihan suunnitelmis käydä koulu ja hankkii lisäkoulutusta niin etten mihinkään paskahommiin joutuis. Kamalaa sellanen et ihmiset hankkii nopean koulutuksen ja kärsii lopun elämäänsä paskasta työpaikasta. :)
 
Lempivaatekauppa?
- No harvoin ostelen vaatekaupoist enään yhtään mitään, joskus jotai paitoi tai farkkuja, mut harvoin. Joku h&m, Gina tricot, Veromoda, pari kolme kertaa kuukaudes käyn kirppiksil kattelees jos jotain löytyis :)

Värjäätkö usein sun hiuksia, että saat ne pysyyn punasina? :)
- No ennen värjäsin mun hiuksia 2 viikon välein, ja nyt kaduttaa koska mun hiukset on yks paskakasa enään, suoraan sanottuna. Ohuet ja tosi huonos kunnos. Enään värjään 1 kerran kuukaudessa jos sitäkään. Et hiukset ehtii haalistuu aika lailla kyllä siitä punasesta mut ei se ny mua kauheest haittaa ja sit käytän jotain lisää väriä tuovia hiushoitotuotteita ni ne voi vähän auttaa ja kuvissa hiukset  jotenki aina onnistuu näyttää punasemmilta ku ne oikeesti on.
 

Lempibändi?
- Äääh, tykkään tositositosi monista bändeistä. Voisin tällee heittää allthetime suosikit esim.. Rainbow, Motörhead, Manowar, AC/DC, mutta niitä hyviä bändejä on satoja. Diggailen nemmän vanhemmasta musasta, en tälläsestä uudenaallon nykynuorisomusiikista.(?) :)
 

Lempiväri? 
- Tykkään ihan kaikista väreistä, riippuu vaan missä. Huonekaluis tykkään tummasta ja vaatteissa tykkään punasesta, musta, lila, myrkyn vihreä jne. Pastilli värit vähä inhottaa vaatteissa. Mut joo siis riippuu mihin sitä väriä soveltaa.. 
 
Kerro yks salaisuus?
- No öö tätä täytyy kyllä miettiä.. No en tiedä onko tämä mikään salaisuus mutta ehkä joku paljastus että en ole koskaan seurustellu kenenkään kanssa. En tiedä onko tossa ees mitään ihmeellistä, joidenki mielestä on, mut ei mun mielestä, mut en keksiny parempaakaan. :D 
 
 
Jos saisit olla päivän joku toinen kuka olisit? 
- No en oikeastaan tiedä! Maailman viisain ja nerokkain ihminen. En tiedä kuka hän on, mutta kumminkin. Joku tällänen henkilö perhaps.
 
Lisää kuvateksti
Haaveammatti?  
- Öö ei mulla koskaan oo oikeen ole ollut ammattia mihin haluaisin valmistua tosi palavasti. No olis aika unelmaa olla joku tutkimusmatkailija ketä tutkis luonnonilmiöitä, eksoottisii eläimiä, olis mukana tekemässä kaikkii luontodokkareita mitä televisio esittäis tms. Emmä oikeen tierä! Ja merentutkimus kuulostaa kans kiehtovalta.
 
Minkälaine musa sulla menee alas ? 
- Ehkä helpompi kysyä millanen musa ei mene mutta.. no alas menee rock- ja metallimusiikkia, ei kaikki mutta niin.. Sit menee ns. bilemusiikki, eli jotai jumputijumputimusiikkia. melkein kaikki paitsi ei mikää suomiräpä tai edes mikään muukaan räppi.. Musiikki mis on jotai melodiaa ja rytmiä  ny yleensäkin menee!
Ooks mun kesäkisu ;) ? t spede, tiedät kyllä kuka ;> meijä pitää jokupäivä nähä 
- No nyt en ole kyl ihan varma tiedänkö oikein mut jos oot landespede ni ehkä sitte mutta joo annahan kuulua ittestäs. Ja kesäkisuist en tierä :) Oon all the time kissa.

2 kommenttia:

  1. Käytä värimaskii kätevä ko hoitaa vaa samal ku värjää? (:

    VastaaPoista
  2. Juu parikertaa oonki käyttänytttttt :))

    VastaaPoista