lauantai 20. elokuuta 2011

THE FIRST WEEKEND


VALITUSPOSTAUS!

Joopa joo, ensimmäisen kouluviikon jälkeen maistuu parin päivän vapaa. Eilen käytiin yöllä kavereitte kanssa ajelemassa Pihlavassa päin jossain helvetin pimeällä mettä tiellä. Siellä on sellanen vanha iso talo jonne on pääsy kielletty ja koko alueelle oli muutenkin pääsy kielletty, puomit edessä, kamera valvonta. Ja rakennushan on täysin hylätty. Kaveri sano että se on vanha ja hylätty mielisairaala mutta netistä kun tutkein niin kaikki oli vähä erimielisiä siitä mitä toimintaa rakennuksessa on ollu.. 
Pelkän yhden taskulampun valossa oli kyllä niin helvetin karmivaa! Käytiin ihan pihassa asti mutta sitte käännyttiin pois ku Sabrina oli niin vellihousu ja pelkäs mut nii pelkäsin minäkin! Sit löydettiin joku helvetin suuri talo jossa oli jotain valoja ja käytii lähempää kattoon mut ei mitää liikettä ollu. Epäiltiin että siellä suoritettas jottain saatanallisia rituaaleja666 or something :---D
Mutta joo..Sellasta extremeee!

 Äipän tekemä kaulakoru jonka sain synttärilahjaksi <3

Sitte itse valituksen pariin. Niin ensinnäkin vituttaa tuo koulu. En  nyt voi sanoa oikein mitään muuta kuin että hohhoijjaa, toivottavasti olen nyt valinnut itselleni oikean alan. Toinen on että perkskele, en oo Jenniä nähnyt vitu pitkiin aikoihin että tämä neitokainen sietäisi ilmoitella itsestään jotain! :)
Sitten viimeisenä mainitsen pedofiliasta. En ymmärrä mitä helvettiä. Sanotaan nyt ihan suoraan että IRC-Galleriassa olen aiheesta päätynyt keskustelemaan ja seurailemaan keskustelua.
Jotkut ihmiset eivät vain tajua joitakin asioita. Sanottakeet näin, vaikka moni voisi sanoa minusta samaa.
Tässähän on kylläkin kyse vain minun mielipiteestäni joka siis on että en hyväksy pedofiliaa. Eräs henkilö tuli minua valistamaan siitä että "EI SE PEDOFILIA SIITÄ KATOA JOS ET SITÄ HYVÄKSY!" - Siis kuka vittu näin on edes väittänytkään. Huhhuh. Pedofilia on sairasta enkä ymmärrä miksi sellaisesta rikoksesta tuomittu pääsee vuoden tai parin päästä vapaaksi. Uusiakseen rikoksen? Ei pedofilia terapialla ihmisista katoa, tai tiilenpäitä lukiessa.

10 kommenttia:

  1. Ensviikolla nainen meijä on jo pakko nähä! ilmotellaa varmasti, kahville eks jepa?

    VastaaPoista
  2. NO NIIN ON! :) sovitaan siitä tuonnempana

    VastaaPoista
  3. kiva toi ekan kuvan paita! mistä?

    VastaaPoista
  4. oot kyllä ihan mahdottoman kaunis! :)

    VastaaPoista
  5. jade - kiiitti! Netistä tilattu.. Sain lahjaks ni en tie onko emp:ltä vai jostai muualta :)

    VastaaPoista
  6. alfie - hohohhh no paah :D Mutta kiitänn :)

    VastaaPoista
  7. miks sun pitää vääntää noita huulia tollee typerästi joka kuvassa?

    VastaaPoista
  8. Mirella - No pyhpah, mutta kiitän! :)

    VastaaPoista