perjantai 1. heinäkuuta 2011

Kauneinkaan uni ei kestä heräämistä

Kaikkia ihmisiä kiehtoo erilaiset kirjat. Jotkut lukevat paljon jotkut eivät lainkaan. Itse luen kirjoja aina kun löydän kiinnostavia, tässä kesällä olen parisen kirjaa lukenut ja kirjat ovat jotain mihin uppotuu täysin, kuin toinen maailma missä elää mukana. Itse ainakin uppoudun vallan hyvään kirjaan ja en huomaakaan kun sivut alkavat loppua ja kirjan loputtua myös kirjan henkilöt  lopettavat olemasta koska kukaan ei kerro heistä enää.

Esimerkiksi Taina Latvalan kirjoittama Paljastuskirja on kirja jonka lukemisesta nautein. Ihanaa tekstiä. Kun sain kirjan luettua tuli kamalan tyhjä olo. Päähenkilön elämä oli ollut osa minunkin elämääni ja sitten se loppui. Kirjoissa se on ärsyttävintä että niissä on loppu.

Mary Higgins Clark, en usko että tältä mahtavalta kirjailijalta löytäisi yhtään huonoa  kirjaa!  Jännittäviä murhamysteereitä ja omien aivojen käyttämistä myös, ei mitään tylsää agenttitarinaa vaan päähenkilön elämään pystyy samaistumaan ja tuntemaan hänen tunteensa ihan kuin tuntisi henkilön oikeassa elämässä.
Suosittelen ihan kaikille, niille myös ketkä eivät lukemisesta pidä koska näiden kirjojen jälkeen varmasti pitää.. Itse suosittelen  näitä kirjoja : Kuulut minulle ja Kotikadullasi. Mahtavaa!

Hetki sitten tutustuin myös kirjailijan Patricia Cornwell:in tekeleeseen Syttymispiste. Vakuutuin täysin, loistavaa taas kerran. Äitini suositteli minulle, minä teille.

Pari kesäistä kuvaa:)

Kirjat ovat parhautta, saa suositella jotain hyviä kirjoja jos tiedätte yhtään! :)

5 kommenttia:

  1. Ihana postaus, teki heti mieli rynnätä kirjastoon etsimään kyseiset kirjat. :) Kuvat ovat ihanan kesäisiä (ja rakastan hiuksiasi <3).

    Suosittelen sinulle Riikka Pulkkisen Totta-kirjaa. Riipaisevan kaunista tekstiä, aloin itkemään jo sivulle kymmenen.

    Ps. Tsekkaathan blogini uuden osoitteen: www.lifeis100things.blogspot.com
    (kommentitkaan eivät olisi pahitteeksi) :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi! :)
    Olin just tulossa suosittelemaan Riikka Pulkkisen kirjaa Raja, mutta näköjään Paratiisilintu ehti jo suositella yhtä toista Pulkkisen kirjaa... :D

    VastaaPoista
  3. Toi raja mun on ollu ainaki 10 kertaa tarkotus käydä lainaamas kirjastost mut sitä ei oo koskaa sielä ollut ja kiitos näistä vinkeistä vois käydä joka päivä tsekkaas toi totta kirja :)

    VastaaPoista