maanantai 25. heinäkuuta 2011

human rights and racism are speaking

Oon nyt aatellu täs lähiaikoina oikeen kunnolla että rasismi on perseestä, väärin ja typerää.
Rasistiset ihmiset eivät ehkä ajattele tarpeeksi. Viha toista ihmistä kohtaan on täysin sallittavaa varsinkin jos siihen on jokin syy, muukin kuin ihonväri.
Kriittisyys maahanmuuttajia kohtaan on täysin ymmärrettävää ja järkevää, kun tässä näkee ja kuulee erilaisia sattumuksia, raiskauksia ja ahdistelua ja sen sellaista nyt esimerkiksi.
Mutta syynä kaikkeen tähän ei ole ihonväri vaan kulttuuri, elämänarvot jne. Jos joku valkoinen lapsi kasvatetaan tuolla josain afrikassa, afrikkalaisessa perheessä, tottakai lapsi käyttäytyy kuten he, ihonväristä huolimatta. Lapsi ei peri käytöstapoja biologisilta vanhemmiltaan. Kuten myös jos suomalainen adoptoi afrikasta lapsen siitä tulee sellainen kun kasvatetaan. Jos lapselle ei opeteta oikeaa ja väärää hän ei sitä opi.
En toki sano että mitään maahanmuuttajia puolustelisin, en vain koe tarpeelliseksi tuomita heitä heti ihonvärinperusteella. Valitettavaa kyllä on että näitä ahdistelijoita on ainakin tullut hyvin paljon vastaan viime aikoina, en tiedä mistä maasta ovat mutta tummaihoisa... Stereotypiat tässä vaan vahvistavat itseään, mikä on valitettavaa myöskin koska stereotypiat ovat hevonkukkua, ärsyttää. Jos en koe että minua ollaan henkilökohtaisesti loukattu, ei minulla ole tarvetta haukkua ketään.
Itselläni on maahanmuuttaja ystävä, käyttäytyy kuin kuka tahansa ihminen ja siksi voin sanoa aivan omakohtaisesti että kaikki maahanmuuttajat eivät ole rikollisia raiskareita. Kaverini on törmännyt rasismiin, ainaostaan ulkonäön takia. Ulkonäköän perusteella ihmisiä ei voi tuomita, tekojen perusteella voi ainakin jonkin verran. Mutta tuskin pedofiilit, raiskaajat ja murhaajat ehdoin tahdoin tekevät niitä hirveyksiä.

Surullista on että toisella puolen maapalloa ihmisarvo on hyvin alhainen. Varsinkaan naisilla ei ole mitään arvoa.Afrikassa raiskataan satoja naisia joka päivä. Suomessa onneksi nyt todella paljon harvemmassa nämä lukemat kuin Afrikassa, vaikka Suomessakin tapahtuu raiskauksia, puukotuksia yms, sellaisia ihmiset ovat. Kaiken väriset. Mutta elämän tavat, kulttuuri, arvot voivat poiketa hyvinkin radikaalisti toisistaan.
Naisten omat sukulaiset tappavat jos nainen lähtee väkivaltaisen miehensä luota pakoon? Ei tervettä minun mielestäni, näille naisille se on pakkotilanne eikä paljon valittaminen auta..
Minun mielestäni tämä on hyvin järkyttävää miten ihmisiä kohdellaan ja lakikin sallii hirveitä asioita.
Tsekatkaapa nämä linkit:
 







Täysin hirvittävää on myöskin se että jotkut äidit haluavat suojella lapsiaan kaikelta pahalta eivätkä anna katsoa televisiota tai lukea lehtiä etteivät kuule mistään raiskauksista ja kamalista ihmisistä. Se on väärin koska maapallolla on suunnattomat määrät psykopaatteija, raiskaajia, murhaajia, epäinhimillisiä ihmisiä. Kaikkien pitäisi olla tietoisia tästä, elää todellisessa maailmassa ja tulla sieltä vitun pilvilinnasta alas.


Ihan kiinnostavaa juttua;
Muslimit eivät kuole marttyyreinä levittäessään uskontoaan. Heitä ei vainota nimeltään kristityissä maissa, vaikka entisen Neuvostoliiton alueella ja kommunistissa maissa osa heistä voikin kohdata vastustusta, mitä he pitävät vainona. Länsimaisissa demokratioissa ei muslimeja kuitenkaan vainota eriuskoisuuden vuoksi: heitä ei panna vankeuteen eikä tapeta. Sen sijaan muslimit tappavat kristittyjä lähetystyöntekijöitä ja evankeliumin levittäjiä muslimimaissa. Maailmassa oli vuonna 2007 yhteensä 25 valtiota, joissa kristittyjä vainotaan ja tapetaan erityisen paljon. Näistä oli muslimimaita 21 eli 75 %. Joka toinen minuutti joku kristitty surmataan uskonsa ja Jeesuksen nimen tähden. Joka päivä surmataan noin 700 kristittyä ja joka neljäs päivä noin 3000 Jeesukseen uskovaa ihmistä saa surmansa uskonsa vuoksi. Saman verran kuoli WTC:n pommi-iskussa, johon syyllisiä olivat Mohammedin elämäntavan mukaan eläneet mallikelpoiset muslimit. Länsimaiden ihmiset joutuivat shokkiin iskujen vuoksi, mutta arabit juhlivat ja ylistivät Allahia mm. Palestiinassa. Ylistäjien joukossa oli tavallisia naisia ja lapsia: ei siis mitään äärifundamentalisteja ja sotilaita. Jokainen muslimi on itse asiassa fundamentalisti, koska muulla tavalla ei voi olla aito muslimi kuin alistumalla kokonaan Allahin tahtoon ja islamin uskontoon – elämällä Mohammedin esikuvan mukaan ja tappamalla vääräuskoisia.

Kristittyjä pannaan vankilaan, kidutetaan, heidän omaisuutensa ryöstetään, islamista kristinuskoon kääntynyt perheenjäsen tapetaan tai karkotetaan pois perheestä, suvusta ja maastaan, ja monia tapetaan Jeesuksen nimen ja Jumalan Pojan uskon tähden. Mistä tämä kertoo? Eikö vain islam olekin jotakin muuta kuin rakastavan Jumalan vaikuttama rauhan uskonto? Suvaitsevainen se ei ainakaan ole niissä maissa, joissa enemmistö kansasta on muslimeja, ja joiden sisällä valtio noudattaa tarkoin Koraanin sääntöjä ja sharia-lakia.  


(Yllä oleva teksti kopiotu netistä, ei omaa ajatustani, ihan mielenkiintoinen vain mielestäni.)



Uskonto on todella kiehtova aihe myös, mutta jospa nyt ei mennä enää tässä siihen tämän enempää, kunhan vain kummastelen tätä uskontojen erilaisuutta

Vielä kerron kaikille kana-aivoille että, en koskaan ole sanonut tai tule sanomaan että kaikki muslimit, maahanmuuttajat, pakolaiset, ulkomaalaiset ovat rikollisia ja pahansuopia. Tässä nyt vain hieman esimerkkiä. En myöskään sano että kaikki muslimit ovat terroristejä, sanon vain että niitä on olemassa.

En ole kiinnostunut haukkumana ja etsimään epäkohtia ulkomaalaisista, enemmänkin minua kiinnostaa ihmisten oikeudet, arvot, tasavertaisuus ja epäoikeudenmukaisuus maailmassa.

10 kommenttia:

  1. mulla ei oo mitään maahanmuuttajia tai ulkomaalaisia vastaan mutta on tosi kurjaa kun jokkut maahanmuuttajat, turvapaikanhakijat jne käyttäytyy tosi "epälänsimaalaisenkulttuurinmukaisesti" esim just se että naiset on vaan objekteja. musta ne maahanmuuttajat pitäs jotenkin "valikoida" paremmin tai siis että ne tavallaan eka tutustutettas suomalaiseen kulttuuriin. tai kun norjassakin näytetään niitä opetusvideoita (en sit tiedä toimiiks pelkkä video) siitä että täälä naiset on vähissä pukeissa rannalla eikä niihin silti saa mennä koskeen. mut oon sun kaa ihan samaa mieltä!

    VastaaPoista
  2. ........ja noi artikkelit oli kyllä ihan kauheita. kaikkia en ees avaa ettei tuu paha mieli hehe :(

    VastaaPoista
  3. Juuu totta, maahanmuuttajia pitäis valikoida tarkemmin ja kattoo hiukan millasia ihmisiä tänne otetaan ja antaa tietoa ennenkuin ne tänne saapuu, eikä vasta sitten kerrota mitä saa tehdä/mitä ei kun ovat ehtineet tehä jotain lainvastaista.

    VastaaPoista
  4. Syyllistyt itsekin rasismiin tässä kirjoituksessa. En oiken ymmärrä tämän tekstin pointtia.

    VastaaPoista
  5. Aina ei voi kaikkea ymmärtää ja joskus voi vain olla omia näkemyksiä ilman mitään korrektia ponttia.

    VastaaPoista
  6. Ethän sä tiedä näköjään mistään mitään. Asiat ovat kauheita, juu, mutta selvästi jää omalla kohdallasi kokonaiskuva ja faktat ymmärtämättä. Onhan se hienoa olla "yhteiskuntakriittinen" ja maailmanparantaja, mutta sellaiseen pyrkiessäsi et voi kirjoittaa näin sokeaa ja yleistävää tekstiä olettaen, että sitä kukaan täysijärkinen ottaisi vakavasti.

    VastaaPoista
  7. en ole myöskään sanonut olettavani yhtään mitään?
    Tässä oli vain minun mielipidettäni ja totuutta myöskin siitä että afrikassa raiskataan naisia ihan vitusti? En ymmärrä mikä tässä on niin epäselvää? Mikäköhän fakta multa ny sitte o jääny ymmärtämättä JAA A

    VastaaPoista
  8. heii löysin sun blogin just. aika hauska sattuma ku kelasin just tänään että pitäis varmaan kirjottaa rasismiaiheinen postaus kun itteäniki risoo niin pahasti T_T mutta tästä saat ainaski uuden lukijan! :)

    VastaaPoista