lauantai 2. huhtikuuta 2011

7 päivää ja yötä

Joo siis viikkoon ei ole tullu aikaseks postailla mitään, syystä että kaikee muuta on ollu ja mun inspiraatiot on ollu tosi vähis!
Mun kuluneeseen viikkoon on kuulunut tosi paljon iloa koska tää viikko koulus oli tosi kiva jotenki. Parit kokeetkin mahtuivat joukkoon ja ja oon tosi ilone koska mä osaan ja mä tiedän ja sain kiitettävän yhdestä kokeesta ja toisesta 8+.
Myös henggaillu kaverei kans tosi paljo, pelannu paskahousuu (ja hävinny joka kerta melkeinpä), käynyt mäkissä 3 kertaa kuluneen viikon aikana mässääs, hesessa kerran. Nimittäin eilen. Eilen ei ollut hyvä päivä. Tai oli mut sitä tunnelmaa latisti asia nimittäin mul on joku infektio, mikä alkoi tossa torstaina jo oireilee ja perjantaina keske koulupäivä pakko lähtee lääkärii ku mahaa sattu niin saatanasti.. Ja koko ilta oli vähä sellanen mut sit jossai vaiheessa se kyllä helpotti.Perjantai iltaa vieteltiin siis yhden todella hyvän ystävän kans kene kans oltu frendei jo 3.luokalta. Oltii saunassa ja kuunneltii rokkii. Haha. Ja sit mentii keskustas käymää ja nähtiin toisii frendui. :)
Ja joo siitä lääkärillä käynnistä sen verran että tuskin koskaan olen törmännyt niin epäystävälliseen ja ylimieliseen lääkäriin. No pelkään aika tosi paljo lääkäris käymist varsinkaa ku en tienny et mikä mulla mahto olla. No se lääkäri alko huutaa mulle kurkku suoraa jotain ja siit jäi kyllä hyvin hämmentynyt fiilis. Aika uskomatonta toimintaa.
Lauantai on nyt yleisesti alkanut hyvin nihkeissä merkeissä, oon iha väsyny ja syöny pelkkää karkkia ni huano olo pukkaa päälle. Mut ainoo hyvä asia on että vitsi oon kuunnellu kaunista musiikkia. Se on ainoo lohtu nyt.
Ja kirja mitä luen. Kirjat ovat mahtavia ja mä rakastan niitä. (Niin siis mielenkiintoisia kirjoja)

2 kommenttia: