tiistai 8. maaliskuuta 2011

I have too many fantasies to be a housewife; I guess I am fantasy


Eilen kävin kirjastossa ja löysinpä kaksi kirjaa, mitkä lainasin.Olen sivulla 131 Taina Latvalan kirjoittamassa kirjassa nimeltä Paljastuskirja. Henkilökohtaisesti pidän kirjasta paljon, mitä nyt tähänmennessä olen lukenut. Tässä muutamia kivoja pätkiä kirjasta. :)

"Hän herättää minussa levottomuuden, jonka vuoksi en voi kirjoittaa enkä puhua, en nukkua enkä tavata ihmisiä."
 
"Pieni mies pienessä ruumiissa, solkenaan sykkivä sankari, maailman ensimmäinen kyrpä jolla on aivot."

"Osa etsii tuntemattomien katseita, toiset tuttujen katseita, kolmannet rakastettujensa katseita. Neljäs ryhmä on harvinaisin. Siihen kuuluvat ihmiset elävät kuviteltujen katseiden varassa. He ovat uneksijoita."
"Täydellinen siksi, että se oli virheellinen. Virheellinen siksi, että se oli täydellinen"

"Unessa minä kävelen ympäri sinistä uima-allasta ja hänen silmänsä tähtäävät sydämeeni kuin kaksi pistoolia."

"Kun kävelen pitkin Aleksanterinkatua, hänen näkymätön silmänsä seuraa askelteni määrätietoista kopinaa. Raitiovaunussa tuo samainen silmä ihailee, kuinka hiukseni ovat huolettomalla nutturalla ja kuinka aurinkolasini heijastavat tuntemattomien ihmisten kasvoja"
" En voisi kuvitella suurempaa onnea: loikoilisin hänen karhealla kielellään ja liukuisin ruokatorvea pitkin hänen lämpöiseen vatsaansa, kuulisin hänen sydämensä sykkeen ja sulaisin häneen, imeytyisin hänen verenkiertoonsa ja jäisin sinne."


Ja kyllä, kirjaa suosittelen lämpöisästi kaikille naisihmisille, romantiikasta ja erityisesti lukemisesta pitäville!
Kirja kertoo naisesta jolla on salasuhde ulkoministeri Lasse Lax:in kanssa. Lasse Lax ei tiedä sankarittaremme ammattia. Hänelle nainen esiintyy Marilyninä, hautausmaan työntekijänä, joka haravoi lehtiä kohti surujen horisonttia. Paljastuskirja on lööpinkepeä ja syvältä viiltävä teos, satiiri ja rakkausromaani, jossa huumori ei peittele kärsimystä vaan paljastaa sen.

Hyvää naistenpäivää!

1 kommentti:

  1. Hieno blogi ja tykkään kovasti. Kirjoitat hyvin ja alkoi heti tuntua, että pitäisi kyseinen Paljastuksia lukea. :) Erityisesti pidin pätkästä: "Osa etsii tuntemattomien katseita, toiset tuttujen katseita, kolmannet rakastettujensa katseita. Neljäs ryhmä on harvinaisin. Siihen kuuluvat ihmiset elävät kuviteltujen katseiden varassa. He ovat uneksijoita." Ulkoasukin on yksinkertainen ja siksi hieno, joten tässä blogissa voisi alkaa vierailla useimmankin.
    Käythän minunkin blogissani kurkkaamassa :)

    VastaaPoista