perjantai 10. joulukuuta 2010

Tylsyyttä :---)



Kadehditko ihmisiä? Miksi?
- En yleensä toisten elämää tai muuta, joskus saatan kadehtia joidenkin ihmisten hiuksia, vaatteita, tavaroita, kaikkea tuollaista materiaa ja maallista omaisuutta. En suinkaan sellaisia asioita jotka riippuvat ihmisistä itsestään. Tai synnynnäisistä asioista.

Millaisia ihmisiä ihailet?
- Aitoja, rehellisiä, sielukkaita, intohimosia. Myös fyysisesti viehättäviä ihmisiä.

Keihin luotat?
- Itseeni nyt lähinnä eniten, en tiedä pystyykö kehenkään luottamaan 100% koska loppupeleissä jokainen ajattelee omaa parastaan. (Ja niin sen kuuluu ollakkin) Luotan silti moniin ihmisiin, ehkä turhan helpostikkin, mutta en välttämättä aina 100%.

Kumpi menee edelle, rakkaus vai ystävät?
- En voi laittaa kumpaakaankummankaan edelle, koska kumpaakin tarvitaan!

Voisitko antaa pettämisen anteeksi?
- En luultavasti, en tiedä, en osaa vastata.

Rauhallinen koti ilta vai koste bile-ilta?
- Tottakai railakkaat bileillat vetää aina enemmän puoleensa ; D Et ei siinä, mut välillä tosiaan on todella ihanaa olla kotona + hyvä leffa + hyvää ruokaa + tietenki hyvää seuraa. Eli kaikki käy.

Koska viimeksi itkit? Miksi?
- Joku viikko sitte, ei kuulu teille !

Mistä fyysisistä ominaisuuksistasi pidät?
- Ehkä eniten punasista hiuksista, olis vaan hiukan pidemmät ni muy buenooo.

Onko sinulla luonteenpiirteitä, jotka haluisit muuttaa itsessäsi?
- No haluasin vähä panostaa ehkä enemmän joihinkin asioihin ja tarttua vain toimeen. Sellane on mulle joskus aika hankalaa :-D Ja sit oon aika sellane epäröivä uusien asioiden suhteen. Et jos voisin olla enemmä sellane hetkessä elävä tms : DDD

Kerrotko usein ystävillesi tai perheellesi, kuinka paljon heistä välität?
- Harvoin.

Oletko tällähetkellä rakastunut tai ihastunut?
- Aina vähän ihastunut, ihan vaan vaikka elämään !

Millaista musiikki kuuntelet?
- Yleensäkin ihan vain musiikkia, sanoisin makuni olevan aika kattava. Mielestäni musiikkimakuni on paras ja kaikki mitä en kuuntele on paskaa. Mutta kuuntelen ihan liikaa kaikke erityyppistä joten paha alkaan mitään yksittäistä bändiä tähän sanomaan. Genrejä laidasta laitaan. Minulla on ehkä sellaisia vaiheita että kuuntelen vain tietyn tyylistä musiikkia ja sitten taas toisen tyyppistä. Ihan päivän teeman mukaan. Joskus on sellane heavymetal-fiilis, ja joskus enemmä sellainen akustinen country ja ihan kaikkeee mahtuu. Tähän iha sekoo jos joutus jotain tiettyy tyyppii ruveta nimeämään. Mutta hiphop/rap ei kuulu silti musiikkivalikoimiini. Et sellane pieni rajaus.

Koska viimeksi olet pyytänyt anteeksi jotakin? Mitä?
- Viimeksi olin pahoillani eilen koska häpesin yhtä tekoani hyvin syvästi, ja se oli niin noloa, koska en ennen sellaista ole joutunut tekemään. Ei ole ollut tarvetta. Asia ei ole yhtään ihmeellinen tai kummoinen sinänsä mutta pidän omana tientonani.

Mitä mieltä olet esiaviollisesta seksistä?
- Jokainen päättää itse omista asioistaan.

Mitä et voi sietää?
- Valehtelu on jotain hyvin hirveää. Vaikka ei valehtelisi mitään merkittäviä asioita, niin miksi pitää valehdella? Eli kaikentyyppinen valehtelu, salailu ja muu epärehellinen käytös.

Onko kavereilla ja ystävillä eroa?
- On tottakai, kaverit ovat enemmä sellaisia kenen kanssa ollaan esim isoissa porukoissa juhlimassa ja pidetään hauskaa tms. Mutta kavereille ei silti jaeta kaikkein yksityisimpiä ja salaisimpia asioita. Eli kavereihin ei ole niin suuri luottamus ja henkinen yhteys kuten taas ystäviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti